No more fit girls, good bye diëten

I’m on a mission!

Doe maar gewoon, dan ben je mooi genoeg. In dit boek vind je 30 recepten voor powerontbijtjes, slimme tussendoortjes, snelle lunches en heerlijke hoofdgerechten. Allemaal supermakkelijk klaar te maken, barstensvol vitamines en voedingsstoffen waar je lijf sterk van wordt, je huid van gaat stralen en je humeur van opknapt.

Ik vertel over mijn struggles als lange slungel in de pubertijd, hoe ik Hollands Next Top Model won, en vooral ook wat er daarna met me gebeurde. Door de keiharde modellenwereld raakte ik – en vooral mijn relatie met eten – in de war. Een pittige tijd, die er wél voor heeft gezorgd dat ik op het pad van de opleiding tot gewichtsconsulente kwam. En dat ik me ging opgeven voor Miss Nederland! En won!

Ik hoop dat ik , door alles wat ik heb geleerd van de modellenwereld, ‘het leven’ en mijn opleiding jou kan inspireren vooral jezelf te blijven! En goed voor jezelf te zorgen. Want dan ben je op je best. Je lichaam heeft voeding nodig! En een goede dosis lol.

You’re born to be real, not perfect.

XXX Nicky

On_a_Mission

Bestel het boek via deze link.