Business Bootcamp


Versterk de teambuilding & verminder het verzuim van uw medewerkers met bootcamp!

We weten maar al te goed hoe belangrijk beweging is om je lichaam en je geest gezond te houden. Dit geldt al helemaal voor mensen die een zittend beroep uitoefenen. Door een drukke baan, gebrek aan begeleiding en weinig motivatie lukt het uw werknemers vaak niet om de dagelijkse beweging te krijgen. Dit heeft gevolgen voor de concentratie, de productiviteit en het ziekteverzuim.

Samen met Demi Set your goals kunnen wij hier verandering in brengen!

Een bootcamp duurt ongeveer 60 minuten en kan voor of na werktijd worden gegeven. Dit is inclusief warming-up en cooling-down. De trainingen kunnen verzorgd worden op uw eigen locatie (indien u de ruimte heeft) of op de locatie van Demi Set your goals zelf.

De deelnemers staan centraal en worden persoonlijk door mij begeleid en natuurlijk gemotiveerd. Bootcamp is een zeer effectieve manier van trainen door de grote variatie van trainingstechnieken voor beginners en gevorderden en het sociale element.

Kortom, wilt u uw eigen werknemers in teamverband fit houden? Neem dan contact met mij op via demisetyourgoals@hotmail.com of bel naar 06-50532171!

 Gaat u met uw werknemers de uitdaging aan?

 

corporate-health