Mandy

Ik heb al van alles gedaan, maar helaas geen voldoening.. Totdat ik via via, bij Demi terecht kwam. We hebben vrij snel een kennismakingsgesprek gehad en het voelde meteen goed. De eerste training was een zware, maar leuke training. Spierpijn in mijn hele lichaam, maar ik haal er zeker voldoening uit. Demi geeft de trainingen altijd op een leuke manier en het zijn nooit dezelfde trainingen. Ze kan ook soms wat strenger zijn, maar daardoor heb ik de oefening wel gehaald.

Ik ga nu 2 à 3 keer per week en dan haal je ook het beste resultaat voor jezelf. Ik ben super blij dat ik nu bij Demi sport in de frisse lucht. Ik raad het echt iedereen aan.

Ze maakt voor iedereen een training wat bij die persoon past en hoe Demi de trainingen geeft, is gewoon op een leuke, goede en mooie manier. Een uur is daarom ook heel snel voorbij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s