Alexander & Hester Platje

Wij krijgen elke week Bootcamp respectievelijk Personal Training. Dat bevalt prima! Demi is heel creatief en weet vanuit verschillende invalshoeken veel variatie te brengen. De prachtige en ruime outdoor-locatie met aangenaam uitzicht maakt de setting compleet. De sfeer is gezellig en ongedwongen, maar gaat niet ten koste van de serieuze prestatie die Demi van ons vraagt op ieders niveau; we moeten natuurlijk wel flink onder handen worden genomen …

 

Groet,

Alexander & Hester.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s