28 maart 2018

Tijdens onze vorige route liepen we door het dorp. Nu hebben we vooral door het bos en op rustige paden gewandeld. Tijdens deze wandeling kon je lekker genieten van het gefluit van de vogeltjes en de mooie bosrijke omgeving.

Deze route was wat groter en had maar één rustmoment. Je kon er dus voor kiezen om hier ook echt je rust te pakken of mee te doen met de oefeningen. De wandeling zelf was ook wat pittiger. Dit keer gingen we over zandpaden en dat loopt net wat zwaarder.

De volgende wandeling zal een stuk minder zwaar zijn en natuurlijk weer in een andere omgeving! Wil jij ook mee wandelen met deze mooie en gezellige routes? Stuur mij een berichtje en je bent van harte welkom!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s