7 maart 2018

Vandaag hebben we weer een leuke route gelopen op een fijn tempo. De eerste route ging door De Mortel en nu liepen we door Gemert. Tijdens deze route kwamen we langs drukke wegen, maar ook langs mooie rustgevende woonwijken.

We hadden twee stopmomenten in deze route. Bij dit stopmoment kun je kiezen of je meedoet met de oefeningen of even uitrust. Tijdens de eerste route waren de oefeningen vooral kracht oefeningen, dit keer waren het flexibiliteit oefeningen.

Iedereen geeft zijn/haar eigen tempo aan en zo lopen we op een fijn tempo, binnen één uur, een mooie route. Zo ben je weer lekker in de buitenlucht bezig geweest, heb je calorieën verbrand en was het natuurlijk erg gezellig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s