Memory Game

Sporten moet leuk blijven en daarom is een spelvorm nooit verkeerd! De Memory Game is hier een mooi voorbeeld van.

De sporters vormen één team of bij veel deelnemers meerdere teams. De teams staan opgesteld in het veld, in de lijn van waar hun memory kaartjes liggen. Een van de deelnemers gaat in de vorm van een oefening richting de memory, denk hierbij aan de walking lunge, per stap een squat, bear crawl, etc. Op het moment dat ze bij de memory zijn, draaien ze twee kaartjes om. Als het twee dezelfde zijn, mag je nog twee kaartjes omdraaien. Zijn deze dan fout.. geen probleem, rustig terug naar het team en start de volgende sporter. Wanneer je de eerste twee kaartjes fout hebt, krijg je een workout die je moet uitvoeren, denk hierbij aan de burpees, push-ups, jumping squats, etc. Je gaat door tot je je memory game behaald hebt.

Het leuke aan de Memory Game is dat het juist heel zwaar kan zijn of juist het tegenovergestelde. Als je een goed geheugen hebt, heb je de memory zo opgelost, maar door de workouts die je krijgt wanneer je niet de goede omdraait, vergeet je sneller welk kaartje waar lag.

Wil jij dit ook eens proberen? Neem contact met mij op en neem deel aan de bootcamp!

 

2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s