Renske

“Ik sport nu een aantal weken 1 op 1 bij Demi. De trainingen worden buiten gegeven in de vorm van een Bootcamp. De afgelopen weken zijn mij erg goed bevallen. Demi haalt het beste in je naar boven en dit helpt mij beter bij het behalen van mijn doel. Het is elke week weer een andere training waardoor je steeds voor een nieuwe uitdaging komt te staan, dit maakt het erg leuk! Natuurlijk komen er wel bepaalde oefeningen vaker in voor, zodat je jezelf hierin kunt ontwikkelen.

Demi helpt je er elke keer weer goed doorheen met haar coaching. Soms ben je er namelijk helemaal klaar mee, maar dan staat zij alweer klaar om je er bovenop te helpen. Als de training erop zit, voel ik mij weer super fit!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s